Donate money for my music production PLEASE!

Eyes only, only for members!

Webvoter
Will Elin have make up sex with Tiger?

Play my music here

söndag 24 januari 2010

Sjunkande skeppet

-Regeringen som styrs idag styrs främst av Moderater, sen har de till hjälp av Centern och Folkpartiet bl a.
Sverige har fått nya lagar nya regler och leverne. Det har blivit tufft för bl a de som är sjuka och är icke kapabla till att kunna arbeta. De "nya" sverige ska gå ut men att här finns inga sjuka, bara arbetande. Detta är totalt missvisande, speciellt för de invandrare som får nyheten till sina hemländer. Rumänien, Polen, Lettland, alla dessa länder som har ont om arbeten, kommer nu till sverige just i tron att de inte finns några sjuka i sverige, utan bara arbetande, de betyder då att det FINNS verkligen jobb i sverige. När de kommer hit, möts de inte av några arbeten som står i kö för att anställa. De får då oftast bo på gatan och leta efter jobb och bostad.
Sverige har brist på bostäder, man riktar byggandet främst idag till studenter, eftersom de är i stort behov av student bostad. Nu går svenska regeringen ut med att leverera nyheten att sverige är fritt från sjuka och ett blommande land med arbeten åt alla.
Jag tror att alliansen nu är medvetna att de kanske inte blir valda, och därför ser till att verkställa vissa regler o lagar innan val i år. Ett exempel är de nya sjukreformerna, jag tror att oppositionen har mycket att göra om de vinner valet. Mona vad skall du göra för att ställa allt till rätta?

2 kommentarer:

  1. Hej Mickis!
    Fin blogg du har! Kul att du är tillbaka igen.

    Ha det varmt och gott du med!

    Kramiz

    SvaraRadera
  2. Det är val i år och om oppositionen kommer till makten tar det tid att återställa, om det någonsin går! Kostnaderna blir dessutom enorma! Det gick fort med ett systemskifte!

    SvaraRadera

Keep your language clean, we all wanna read pleasent comments, Thanx!